22 Ekim 2010 Cuma

(DDD) Değişimin Dayanılmaz Dumuru


Bildiğin şeyler sıkıcı olmaya mı başladı? İnandığın şeyler gözüne garip mi gelmeye başladı? Sorgulamadığın şeyler diken mi çıkarmaya başladı? Gidip gelmelerin canını mı sıkmaya başladı? Ya iniş çıkışlar? Onlara da mı anlam veremiyorsun? Ne? İnandıkların mı, onlar da mı!... Neee insanlardan mı korkmaya başladın? Yapma iyiniyet insanı! Bunlar geçer, yarın güneş öyle bir doğar ki, aklın şaşar!!!

Bilmediğin şeyler eğlenceli mi olmaya başladı? İnanmadığın şeyler gözüne sevimli mi gelmeye başladı? Sorguladığın şeyler yavanlaştı mı? Gidip gelmelerin/iniş çıkışların batmamaya mı başladı? İnandıkların, onları da mı umursamaz oldun? Neee insanları olduğu gibi mi kabul etmeye başladın? Aferin adam oluyorsun!


9 yorum:

  1. değişmeyen tek şey değişimin kendisi gibi bir yazı bu :)

    YanıtlaSil
  2. sandalye çalmaktan iyidir :))))

    YanıtlaSil
  3. demek ki, olunca, böyle dili çıkıyor adamın, hımmmm, düşünelim biraz :)

    YanıtlaSil
  4. Artıdan eksiye, eksiden artıya geçerken elektrik yükü değişip durur ya hani... Hangi havsala nereye kadar makul bakabilir bu duruma, ne zamana kadar? Dil çıkmasın da n'apsın? Deli ve boşverilesi bir döngü :)
    Çok düşünmeye gerek yok, değmez bile...

    YanıtlaSil
  5. Şu güneş öyle bir doğsun ki....

    YanıtlaSil
  6. @O.K.A.-Mavi Tutku: ..ki dengeler yerine otursun.

    YanıtlaSil
  7. say ki yaşamın artılarını, eksilerin biri alıp götürüyor ne çıkar,nasılsa artıları çoktur yaşamın...ya da bu denge işidir..fazlada takmamak en iyisi..

    YanıtlaSil
  8. İşte o yüzden de:
    "..Dil çıkmasın da n'apsın? Deli ve boşverilesi bir döngü :)
    Çok düşünmeye gerek yok, değmez bile."

    Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

hadi söyleyin bi şeyler :)