11 Ocak 2011 Salı

EBEVEYN OLSAN DA GEL, OLMASAN DA :)



 "The Playbarn Magazine" dün yayına başladı.

En güzel ve en kısa şekilde "The Play Barn Türkiye'deki ilk ve tek 'saatlik' oyun/eğlence/emanet işletim sisteminin markasıdır" şeklinde tanıtılan bu sistem sanal bir dergi çıkarmak istemiş. Ve işte karşınızda...  Anne-babalara yönelik içeriğiyle eminim "hımmm, vay be" diyeceğiniz birçok yazı bulacaksınız. İşin başında http://sanatnotlari.blogspot.com ve AJANDA'dan çok iyi bildiğiniz sevgili Sinem var. Yine güzel bir iş çıkarmış durumda. Hem ellerine sağlık, hem de tebrikler!!

Link verme konusunda nasıl da başarısız olduğumu artık herkes fark etmiştir sanırım :))) O nedenle adresi yazıyorum; kopyalayın yapıştırın bir zahmet n'oolur :)

Bakmadan Geçmeyin, Okumadan Kapamayın, Üye Olmadan Gitmeyin. Valla bak çok şey kaybedersiniz. Hizmeti ekranınıza getirdik :))

http://www.theplaybarnmagazine.blogspot.com/

10 yorum:

  1. Bacıcım, bakmadan geçer miyim, bacımın yazısını okumadan kapar mıyım? Ne de güzel yazmış öyle biraz korkutsa da okuyanları sayılmaz o:))) Valla bak ben diş hekiminden korkmayangillerdenim. Hem de diğer bütün doktorlardan tırstığım halde, çay davetine gider gibi giderim diş hekimine, kekeme de bir doktorum var, çok iyidir sizden iyi olmasın, muayene odasındaki TV de sürekli açıktır. Bir seferinde bir arkadaşımı götürdüm dolgu için, kadıncağız koltuğa oturdu, hasta yeni ya heyecanlandı benimki, " doho doho doho doholgu mu?" diye sorarken TV ekranına türkücü Hüseyin Turan çıkmasın mı? O da ekrandan "hışş bu hışş türkü hışş erzurum hışş yöresinden" diye başlamaz mı? Eh sen tahmin et artık bacının ne hale geldiğini...

    YanıtlaSil
  2. Diş hekimimin hem sevdiği, hem de sevmediği müşterisi olarak (sadece diş kontrolüne giderim, hiç dolgum falan yoktur :) ) bu yazına bayıldım Müge! Ben güle oynaya giderim, eşim korka korka :) Çocukluğundan kalan diş hekimi fobisini benim tatlı ve sohbeti bol diş hekimimle el birliğiyle geçirdik (sayılır) :))

    Ellerine sağlık, yazı süper! Devamını bekliyorum. Hep yazacaksın değil mi?

    YanıtlaSil
  3. yazıyı okur okumaz hemen Bizim Cancan'ın Annesini üye yaptım... Erenköydeki The Play Barn2da evlerine çok yakın , hemen oradanda haberdar ettim... süper oldu. tam yeni kardeş geleceği zamanda burası ve bu dergi onlara ilaç gibi gelecek.

    Sevgimle

    YanıtlaSil
  4. Leylakcım, bacıcımm, senin son randevunu okumuştum :) Hatta diğer hastayla kader paylaşımı yapmıştınız :))

    Bernacım, umarım eşin en kısa sürede yener bu korkusunu :) Yazıyı ona okut dermişim :)))
    Ayrıca, evet düzenli yazacağım kısmetse..

    Lalecim, çok sevindimmm.. eminim çok faydası olacaktır onlara. Benden de sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Mügecim, sizin yazılarınız olmasa ben boş sayfaları boyasam n'olcak:) Dergimiz yazılarınızla güzel:)O kadar sevimli bir dişhekimi yazısı ki hatta geçenlerde arkadaşlarıma bahsediyordum İstanbul'da olsaydı Müge keşke diye buaralar gidesim var çünkü ama aslında hiiiiç gidesim yok:))

    YanıtlaSil
  6. Sinemcim sen çağırmasan biz duvarlara mı yazacaktık :))) fırsat güzeldi, kalite vardı, yazmamak imkansızdı.. sağolasın canım :)
    Geç kalma da giiiittt.. biliyorsun kapıları gümletmeden gidin demiştim hani ;))

    YanıtlaSil
  7. Dergiyi çok beğendim, teşekkürler... Kim ne yaptı da bizim çocuklar diş hekiminden korkar oldular bilinmez ama sanırım tez elden bizim dişlerin çekilmesi gerekiyor..:)) Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. baktım geçmedim :) okumadan kapatmadım :) mim'in var bende:)

    YanıtlaSil
  9. tesekkurler bilgilendirdiginiz icin, ben de sitemde yayinlayacagim, herkes faydalanabilsin bu guzel calismadan degil mi.
    sevgiler
    Olcay & Erva

    YanıtlaSil

hadi söyleyin bi şeyler :)